Followers

ibuEiymann's GIVEAWAY

ibuEiymann's GIVEAWAY
uolls nak tak discount 15% evrytime sopeng kt tmpt2 neh..?? klu nak, click photo above hokeyy.. xde tarikh tutup.. harap maklum..

Monday, January 11, 2010

TAK MUNGKIN KERNA SAYANG..Tak mungkin menang..huhu..

salam..uolls tgk x AJL mlm td..?? so far, aku rs neh AJL terbahek yg pnh aku tgk..smuanye hebat2 belaka..aku mmg suke sgt Yuna, Faizal Tahir & Black menang sumething.. tp jauh di sudut hati ku, sbnrnyer aku nk gaks lagu neh menang..menang sbb aku soka lagu neh..nape aku soka erk..??

TAK MUNGKIN KERNA SAYANG

Setiba di persimpangan,
Langkah kita tak lagi sehaluan
Bermula di saat itu
Tidak senada irama dan lagu

Begitu hidup ini
Tiada yang abadi
Yang patah tumbuh
Yang hilang berganti

Kau telah jauh, jauh dariku
Tiada ruang di hati buatmu
Namun harusku akui
Ada ketika di minda kau menjelma kembali

Sekali segala ada
Ada rindu yang datang tiba2
Tak mungkin kerana sayang
Cuma terganggu oleh perasaan

Begitu hidup ini
Tiada yang abadi
Yang patah tumbuh
Yang hilang berganti


sbb lagu neh bnr2 m'gmbrkn aku..?? whoopppsss....


15 comments:

Fid said...

umah mak tak dok erial tv ataupun astro maka komperm ak tak tahu menahu..hahahaa

leadleedeea said...

lead suka faizal tahir n yuna..akak suka lagu tu? aik? ade ape2 ke kak? hehhehehehhe~!!!

mrs.pooh said...

kita pun suka lagu nie.. teringat kenangan lamaaaaaa.. eheheheh..

dbalkis said...

salam...saya suke stacy and bunkface tapi x menang..hehe..sila la melawat review saya pasal AJL ni..beriya2 saya menulis before and after AJL

alyyani said...

semua best. result pun puas hati. tp nak misha dalam senarai pemenang. heheh

MamaDamia a.k.a Haiza said...

tahniah ecar....menang tempat ke-2 contest anugerah terindah tu...memang dah agak bleh menang....entry yang sangat menyentuh perasaan :)

~ SueHarriz ~ said...

i kureng lagu neh. kekee.tp suara alyah ssodapp.. =)

E.L.I.Z.A said...

haii lain mcm je bunyik?
tingat kisah lama ke kak :P

iqafi said...

kak e-car..jemput tgk my blogshop...hehehe

http://spreaddlove.blogspot.com

isabelle said...

wahahaha..ada kena mengena dgn centa lama ke e-car? :P

mummyaeesh said...

ah ah..ingat kat sape tu??ngadu kat hubby ek..woohoo!
tak suka faizal tahir... hover tau!

iqafi said...

jemput join contest kt blog sy.

http://iqafilovebuggy.blogspot.com/2010/01/spread-love-contest.html

MRS. K said...

salam...
tahniah menang tempat ke 2 Ibu hadif's giveaway.. boleh kasi details tak? i nak post hadiah..TQ

Lady Dyla said...

I loikeeee Fezal Tahir

Puan Iza said...

kita tak tgk la AJL tu...huhuu...tapi lagu ni mmg sedap kan...

Blog Widget by LinkWithin