Followers

ibuEiymann's GIVEAWAY

ibuEiymann's GIVEAWAY
uolls nak tak discount 15% evrytime sopeng kt tmpt2 neh..?? klu nak, click photo above hokeyy.. xde tarikh tutup.. harap maklum..

Tuesday, April 13, 2010

Jawapan TEKA-TEKUK V.. mari kite lihat sape yg kenaaaa... serta sessi tayang pressie ibu utk Eiymann..

salam..
mesti uolls dh x sabaq2 nk taww jwpn TEKA-TEKUK V, kan.. hehe.. punye lar rmai peneka-penekuk yg m'cuber nasib..tp, kan.. awats rmai yg teka-tekuk toys ek..?? haisshh..hengat ibuEiymann neh giler beli toys jer ker (mmg pun)..ekeke..


okiess..back to TEKA-TEKUK V yg b'bunyi:


Pressie apakah yg ibu beli utk Eiymann..??

Jawapan:

GROLIER Disney Magic English

and the winner goes to:
*
*
*
*
*

kindly email yr Name, address, tel no. to shizuecaR@yahoo.com


okiess..meh nk tayang skit pressie yg ibu beli utk Eiymann..ibu t'jebak beli benda neh ms pi Motherhood Expo kt Mid Valley aritue (Dilla, msti noticed ahkak tgh kusyuk giler kt booth Grolier smpi x smpt nk beramas mesra ngn hadekku yg GLAM neh..hehe)

fyi, Grolier Disney Magic English nie consists of 3 education sets.. meh nk introduce satu2..


 
1. Disney Magic English

26 DVDs
26 books


2. LOGICO PRIMO

- 1 LOGICO PRIMO Blue board
- 1 LOGICO PRIMO Blue bag
- 20 books (stiap book ade 16 cards)..so, total 320 cards

(ibu memule t'tarik ngn benda neh..ms promoter tu testing benda nie suruh Eiymann buat, amazingly Eiymann dpt gerakkn bulatan berkaler tu kt tmpt yg betul..tp, tu utk card yg senang larr..hehe..but, i'm still impressed gaks)



3. Disney Words Words Words

ada 4 volumes:
- Words About Doing Things
- Words That Are Opposites
- Words That Describe Things
- Words That Name Things

- including Disney WWW CDs
- ada 12 CDs.. CD nie bagus sbb kite blh dgr pronauncation yg betul utk stiap word dlm buku tue..


okiess..bab yg plg best adlh free gifts..ibuEiymann neh mmg suke klu dpt brg2 free neh.. ekeke.. meh layanz ape yg ibuEiymann dpt stlh kenyit2 mata ngn promoter tue..haha..


Bookshelf - best gilerr dpt mende neh..sng nk susun books n DVDs


World Atlas book & VCD - yg neh dpt sbb ibuEiymann mintak tuk 3-series besday pressie..haha


Disney Magic English Kamus Mini


Raise Your Child's Self Esteem - sgt best baca buku neh


ape ntah nama menatang neh.. yg pasti blh letak book/DVD/VCD


amacam..?? uolls teruja x tgk..?? ibuEiymann sgt teruja..tiap2 ari duk ngadap mende2 kt atas neh.. my sista, Syarah pun eksited nk pinjam tuk improve english dia..ekeke..

agk2 uolls nk taww x hrga menda2 neh smua...?? btul nk taww neh..?? okiess, tarik nafas dlm2 hokeyh..

total price utk smua menda2 neh is RM3K++.. tp, stlh kenyit2 mata ngn promoter tuh, dpt larr price RM2K++..

ape uolls kata mahal..?? no worries, uolls blh buat easy payment..xde credit card pun xper..blh byr cash evry mth.. lbh kurang byr RM100++ evry mth for 24 mths..x perlu susah pyh kena bank in ker..collecter akn dtg umh/office uolls.. sng kan!


still uolls rasa mahal gaks..?? for me, its really WORTH fr money..why??:

- uolls dpt 26 books, 26 DVDs, 320 Logico Primo cards, 4 volumes Words Words Words books, 12 CDs.. so, total dh bape..?? do yr maths hokeyh..

- bnda2 nie blh gune kt ank dr baby smpi lar dia skolah menengah

- benda neh blh gune turun-temurun..utk ank2 akn dtg..so, jz beli sekali jer..bak kata org tua, pelaburan ms dpn..hehe..

- sgt bagus utk improve english anak..eh, adult pun blh guna gaks taww..

money's not an issue, rite.. apalah sgt mngeluarkn RM100++ evry mth (klu ade bugdet lbh, blh byr cash trus), tp ilmu yg bakal ank kite dpt tu x t'nilai harganya..renung2 kan dan slmt b'amal..hehe..

uolls yg b'minat nk beli GROLIER Disney Magic English nie blh call (012-3733327) or email (shizuecaR@yahoo.com) me hokeyh.. blh dpt special price..jgn segan2..sharing is caring n loving, rite!!



ibuEiymann: nape larr xde org nk promote mender neh ms Eiymann bru lahir dlu..klu ku taww, dh lame beli since peknen lg..huhu..



20 comments:

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Adeii melepas nak dapat beg Guess yang mantop tu....wah Eiymann pun dah ader Set Magic English ni ye...lepas ni sure ahkak kita ni gigih ngadap tv layan DVD tu ngan Eiymann...

Damia pun ada set Grolier ni...den belikan kira hadiah 1st birthday dia...memang berguna set ni...sebab pakai cartoon Disney..bertambah gigih Damia layan...hehehe anyway happy 3rd besday buat Eiymann

MamaDamia a.k.a Haiza said...

excited sangat sampai sebut hadiah pun caca marba...hihihi hadiah yang sebenarnya tie-rack scarf...dan tetiba baru terperasan yang cntest
"the fact about e-car" tu dah sampai dateline...adeii tak sempat join...ni memang kompem tak dapat beg Guess tu...isk isk isk

cW said...

anakku sangat suka main itu logico tapi sekarang dia dah boring sebab dah hafal jawapannya
hehehe

nak beli magic english ni syarat utama kena ada dvd player...jgn lupakan itew ya kawan2

tahniah kepada pemenang...tepat pulak tu ditekanya

yg 99 ways to raise kids' self esteem tu ada jual ke?

nak beli yg tu je boleh?masa tu dia offer as free gift tapi ku pilih menda lain..hehehe

notti netti said...

wah! amat bagus....! memang famouse benda alah nie...but anak I sepisis yg suka conteng2 buku...oh! amat sayang laaa...

tiny hayyzad said...

kak sngat t`uja ngn pressis eiymann...kalo hayyan bru stahun bley ke kak..rege 2k++??

AyuMi said...

E-car,ayu pun nak belikan Irqin ni for his 2nd birthday! =)
Sama plak...hehe...anyway, happy birthday to eiymann...sori tak dapat datang...

mummYaeesh said...

ala rugi tak join..hahahha..(da bertahun tak berblog ada hati nak join teka teki konon..)

anyway..yaeesh pun ada set grolier ni.. i amik pun masa dia 3yrs tp bkn bday present la..saje amik.. fyi, last week payment akhir utk set ni..setle da..lega..hahahaha..tp time i amik tu takde lagi dvd set dia ganti dgn iq game fun thinkers and 24set i wonder why book.. best, i yg excited baca..yaeesh giler tgk gambar jek..d rest sume dpt sama mcm u dpt.mmg berbaloi..

iENa SaNi said...

ecar...x rugi tau u beli utk eiyman buku2 from grolier tu...i pon dah guna since 2004 lg...masa i beli 2k ++..memang berbaloi pon....bukan kata utk anak jer i pon selalu gak guna...

Leen Die said...

hahahha..kak ecar..nanti eiyman akan kata same book lak..sebab Rayyan pun ada set grolier nie..huhuhuhu....

isabelle said...

i pun ingat nak beli aritu. tapi sbb most of the time, adam kat umah sitter. rajin ker sitter dia melayan?

lain la kalo kat umah nenek dia ke.

Iela Fazielah said...

bagusla.... syafiqah pun ada set grolier tu ila belikan ms umor dia 6 bln kat parenthood tu jugak... still simpan dlm kotak lg.. sbb tunggu pindah rmh br baru keluarkan...hehehe yg dia bc tiap2 hari adalah set word2 tu and set story a day... semoga eiymann jd anak yg pintar... amin... tahniah to pemenang...

firahadifa said...

owh.. akak pon da beli yek?? ramai yg da beli.. kiter je belom buy.. walaupon da 4 5 promoter menyerang masa kat motherhood expo n smart kids .. sebabnya.. terpikir boleh ke farrihin sebab dia x minat ngan TV apatah lagi cartoon.. and nk survey pendapat org ramai pasal buku education tools nie , hrmmm.. nanti buat la entry review pasal grolier nie yer..

farahazmin said...

wah... i'm the winner... tq mama eiyman... amsyar pn ada set grolier gak dats why teka yg tu.. hahaha... amsyar nk adiah birthday jugak leh ker?? hahaha... anyway tq... i dah email all yg u nak tu...

~sall said...

alamak...melepas aku. Dah tau dah ko mesti nak bg eiymann set grolier tu. Apapun aku nak ucapkan tahniah pada farahazmin kerana menjadi pemenangnye..

ibu_qaisara said...

salam..ahkak, yana sgt brminat ni..please tell me the detail how to buy it??tq ahkak..jasamu ku kenang..xsbr nk bg Qaisara tgk & explore semua set grolier tu..

Hanz said...

Lepas ni leh beli Logico Picolo.. :>

shazura said...

salam kak....best kan magic english ni...anak2 sha dah ulang kali pasang 26 DVD tu tapi tak boring sampai skarang....yang penting....my safi ngan umar sendiri minta pasang DVD and ajak baca buku2 tuh....sha tak paksa...tu yang seronok tuh....

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

MamaDamia a.k.a Haiza:
haha..lawoks larr ko neh.. tularr.. cmne x dpt hapdet psl contest den..kan dh melepas hbg guess..xper..cube lg nxt contest yerr..ouh, Damia pun ade Grolier set nie ek.. aunty neh t'lmbt laks beli kt Eiymann..huhu..

cW:
stkt neh Eiymann pun suke ngn logico tue..tudiaa..dh hafal jwpn erk.. teraa2..99 ways to raise kids' self esteem tu x taww lar ada jual ke idokk.. kena tnye promoter dorang neh..

notti netti:
tularr..mmg baguih kan..conteng buku xper..jgn conteng umah, sofa bagai..tue lg parah..hehe..

tiny hayyzad:
act. lg baguih gune kt baby..ahkak neh pun dh t'lmbt beli.. yerp, rege rm2k++.. tu pun dh diskaun.. klu b'minat nnt tiny bgtau ahkak yerr..ahkak leh suh promoter tu bg special price kt Tiny..

AyuMi:
ouh, really..sama laks..hehe.. thnxx fr yr wishes..

mummYaeesh:
tularr..ko neh sonyap jo..haku hengat dh branaks ker..yerp, kite pun leh joins baca kan..b'baloi2..

iENa SaNi:
wahh..dh lame gune ek.. mmg rmai yg bg feedback +ve psl Grolier neh.. ni yg x sbr nk ajar Eiymann tiap2 ari..

Anonymous said...

kak ecar..1st at all..happy belated befday 2 eiman..lambat aunie aza wish ye..

hehe pasal set grolier..mmg aza impress bila danish pun leka main logico promio nye set board tu pull n match the color...time pesta buku kat PWTC..salesman tu nak try test IQ danish..then bila tanye harga wahhhh gigil i n my hubby RM 3+++..then salesman advise suh kitaorg wat installment..

tp alhmdulillah kebetulan, my SIL keje kat situ..risik nye risik..kitaorg dapat set logico promio board dgn harga RM 100 jek..
kos sebenar tak mahal..diorg markup khaw2 huhu

alhamdulillah..rezeki..;-)

juz want to share..

.: Syafi and Me :. said...

hepi belated 3rd besday utk Eiymann..

aku tak tau la kalo kat jb ni ada tempat jual logico tu.. dah puas aku carik kat web ni..

kalo ko tau mana tempat dia, inform aku yekk..

ika@atiqah

Blog Widget by LinkWithin