Followers

ibuEiymann's GIVEAWAY

ibuEiymann's GIVEAWAY
uolls nak tak discount 15% evrytime sopeng kt tmpt2 neh..?? klu nak, click photo above hokeyy.. xde tarikh tutup.. harap maklum..

Sunday, March 21, 2010

I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair!!

Bau ashemmm, ketiak sapa busuk...?? lalalalala...


agak2 uolls pernah tak menghadapi situasi seperti di atas..?? haissshh...dengan tempat yang sesak dan padat macam ni, berapa lama kita boleh tahan bau ashemmm ni..??


tak kan nak buat aksi macam ni pulak kan kat tepi lelaki tu..??


pada sesapa yang pernah menjadi mangsa bau ashemmm atau orang yang mengeluarkan bau ashemmm ni, haaa ini ade 1 good news.. good news macam mana nak menghilangkan bau ashemmm itu.. apa kata kita pakat ramai-ramai serang GATSBY Deodorant Street Fair.. eh, orang yang ketiak wangi pun boleh join juga yerr.. !!


When?
Date: 17th April 2010

 
What time?
10am till 5pm


Where?
Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur


How to go there?
By monorail
By car
By taxi
By motorcycle
By Bicycle
Walk..?? yerp, also can lah!
(so, no more excuse ok!)


Dont know the place?



belum cukup menaikkan adrenaline uolls..?? lets see this:

There are going to be lucky draws and we have various cool gadgets worth up to RM15,000 up for grabs!


Among the exciting fun-fair games on that day:
Sumo Wrestling (in air bag suits!)
gladiator battles and other amusing
addictive games you would expect at a fun-fair


amacam..?? makin teruja..?? so, mari ramai2 kita ke sini:


dah tak sabar-sabar nak pergi ke..?? sabar-sabar.. bukan hari ni yerr.. pangkah kalendar uolls pada:

17 April 2010

for more info:
http://www.gatsby.com.my/streetfair/

byk juga GATSBY Deodorant Series yerr..


jgn lupa temujanji kita 17 April nanti ok.. jumpa di sana..di sana..di sana..



3 comments:

Ena said...

InsyaAllah..
jumpe di sanan yeh! :)

:: vErde+hAzizi :: said...

ramai jugak bloggers yang pegi event tue...mesti later blogger reunion! :D

Liz Rohaizat said...

babe, pegi ke? kita jumpa kat sane. jgn malu2 tegur sbb ku pemalu orgnya

Blog Widget by LinkWithin