Followers

ibuEiymann's GIVEAWAY

ibuEiymann's GIVEAWAY
uolls nak tak discount 15% evrytime sopeng kt tmpt2 neh..?? klu nak, click photo above hokeyy.. xde tarikh tutup.. harap maklum..

Wednesday, February 10, 2010

Eiymann's 3rd Besday Bash preparation: uolls ade info tak pasal mender2 neh...??

salam uolls...ahkak b'siaran kembali (tetibe sajork ahkak..?? mklumlh x lame lg nk msuk era 3 series.. ekeke).. act. byk benda nk dihapdetkn..byk wehh senarai-mnunggu-entries.. smpi dh x taww nk hapdet yg mane satu dlu..huhu..

well..bln Apr. nnt insya Allah weolls nk wat Eiymann's 3rd Besday Bash.. might be dgn tema Barney.. so, skg neh ibuEiymann lar plg gelabah nk wat preparation..lg 2 bln wehh.. thn2 dlu 8 bln b4 besday bash dh bz ngn preparation situ-sana-sini-sinun..

kt sini ibuEiymann nk mintak jasa baik uolls larr tlg bgtau info2 psl mender2 kt bwh neh.. or klu uolls tokey juai mender2 neh or wat service neh lg baguih noo konpem dpt discount kan..ekeke..

1. Barney Mascot

yg penting nk Barney mascot jerr..tp, klu ade Baby Bop or BJ pun baguih gak kan.. (picca by Google)



2. Barney Pinata



dh try carik kt Ballon Bouquets tp non adoo (picca by Google)



3. Personalized named stickers (nk letak gmbr Barney, Eiymann & nama Eiymann)

4. Banner

5. any Barney's accessories

6. Photographer

for the time being, mender2 neh yg tgh duk cari.. pas neh klu ade any hapdet, will let uolls know hokeyy..tenkiu in advance pd sesape yg bg info..jasa uolls ku kenang.. ahakss!!

Eiymann was born on 12 April 2007.. insya Allah The 3rd Besday Bash will be held on 11 April 2010.. sila pangkah calendar uolls hokeyy..


26 comments:

Ely Hasrul said...

sticker name tu byk kat malls. tapi aku print kat jj ioi puchong. byk karektor kartun, maybe ade barney. ade gak website dia tapi aku lupe lah.. huwaaa

pinata tuh buat sdr lah:D aku penah buat dulu.. cubak kat GE mall kedai ballon tuh ade kot

Farah said...

seronok kan nak celebrate birthday anak ni..kadang2 ngalahkan nak buat kenduri kawin lak rasenye hahaha

[-suziey-] said...

3 series tu means what?eymann nk dpt adik atau eyman turn to 3?hehe..waa bestnye..jgn lupe jmput kita..ekek:p

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

AWWW!dlu mickey now barney!coool!!

@lfidah said...

salam
kak ecar..cuba akak cari dekat web nie
http://www.partythemepack.com
untuk sticker tue..mana tau ada yg akak cari..
apa2 pun kek ari tue sedap...abis licin..sy dpt rasa sikit jea..sy kenangkan akak jauh nak anto ke melaka..kalo tak sy nak order jea lagi..

saya da upload da gmbr kek akak dkt blog..ramai yg tnya..kwn2 pun tnya mana sy order..

LoVEaQshA said...

erm sis jgn lupa jemput,thn lps xsdpt dtg hope thun nie leh!!~
sebab nak dpt goodies utk kids tue leh x????
sb kiut2 lau dlm goodies for kids tue..huhu

LeaKhalid said...

anank2 lea suke barney!! ~hehhe

kalo kt sban, ade syarikat yg provide costuem nih..mungkin barney ade kot...pastu die ade mcm2 lagi perkhidmatan yg dorang rpovide, cam lukisan muke, belon, clown(tp clown kak ecar dh buat mase 1st birthday party eiymann kan)

kawan lea photoG..nih web add die
www.endoitphotography.blogspot.com

die bdk klang..tp tinggal s.alam

Mrs. Kown said...

pegi toysrus for barney party kit. barang2 dia murah situ. i rasa party plastic pack boleh dapat dalam 6-7 hinggit dalam tu ada 8 kot? tapi murah la kat toysrus tu. the one i saw last few weeks dekat bangsar village and one utama.

pinata rasa macam pernah nampak dekat balloonbuzz.

Mrs. Kown said...

photographer i baru book from littlebigshots. coverage 2jam dengan 100pcs 4r in sticky album, rm320. sbb ada promo i tgk kat mombloggersplanet. =P

tapi photographer i tak survey sangat, just amik yang within 300. tapi tgk portfolio gambar dia cantiklah. =)

Farra Dhelina said...

rasa mc baru je attend bday eiyman kan.. sekejap je da 3thn! :)

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

kak.. contact kat
http://partythemepack.com

jue mostly wat kat situ...

then, nak wat t-shirt ada nama..
wat kat ;

http://myadorabletees.blogspot.com/

deena awanis said...

wah2...ibu excited gile ni nak celebrate baby boy's bday..macam nak wat kenduri kawen plak excitednye!!hehhe..gud luck ye kak..
tapi x dapat nak nolong ler..
x de contact....

zeta said...

Alamak 2 hari lps tu my doter nye 1st bday..
Nmpknye kena place order kek crown Aina tu skg la ye..takut nnt e-car sibuk la plak kan dekat2 time tu..

misz beauty said...

mari join contest beauty.. jom jom!!! http://miszbeauty.blogspot.com/2010/02/beautys-story-contest.html

Foxy Farah said...

hi babe :) rasanya ballon buzz or any bday stuff supplier, diorang amik custom order esp for pinata tuh. try tanya diorang. and kalau barney, mmg toys r us banyak. if u want more just tanya the staff maybe they can assist u la bagi number supplier or something. :)

Mummy_Sofea said...

wahh kejap jer eiymann da 3thn..rasa cam baru jer...hrp2 leh dtg nati...msti meriah giler...

Mummy_Sofea said...

wahh kejap jer eiymann da 3thn..rasa cam baru jer...hrp2 leh dtg nati...msti meriah giler...

Drama Mama said...

hi...kalau u nak invitation card theme barney i bole buat...handmade. check out my blog..http://twinkywinkystars.blogspot.com

btw, come join our giveaway for a chance to win our delectable diaper cupcakes!

http://twinkywinkystars.blogspot.com/2010/02/join-our-diaper-cupcakes-giveaway_12.html

annluvcakes said...

tuk dapatkan brg2 barney...bleh call subki 013-644 6110...ada party items...magician's...mmg pengeluar brg2 branded...

[-suziey-] said...

hi ecar..off topic..pls confimr attendance for blogger famili day :)

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

Ely Hasrul:
ouh, izzit..nnt aku carik..thnxx fr yr info..eh, ko pndai wat pinata ek.. meh tlg buat utk ank aku..

Farah:
hehe..mmg srunuks..brunuks2.. yg slalu hoverr cam biase ibu dia larr.. haha..

[-suziey-]:
3 series means ahkak dh nk mlngkah msuk era 30-an..bye2 era 20-an.. ofkos ahkak jmput suziey..

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal:
AWWW!! x sabar mak, noks..

@lfidah:
thnxx fidah..dh tgk dh link tue.. ade yg mnariks gak..btw, thnxx fr yr sweet compliments!

LoVEaQshA:
yerp..msti jmput aunty zura punye.. goodies tuk adults pun adoo taww..

LeaKhalid:
thnxx fr yr info dear..dis year pun ade clown gaks..cume nk tmbh maskot barney jerr..

** Perfect Love ** said...

sis.. gambar sis masa family day ada kat blog saya ;-)
smlm sis tak bawak kamera kan.. he he he

mama_umar said...

aku ni dok bangi je haa klu xjmpt mmg aku nanges laa..ko kan back up singer aku,hahahaha..aku baru nk suggest partythemepack tu,ramai dah tulis dah,xpon ko kontek clown gath tu jd barney,ahaks!

mama_umar said...

lupe lak, add aku ye,aku dah add & folo ko ;)

Leen Die said...

Kak Ecar dah pangkah dah calender dah..dahlah tahun lepas tak dpt pergi..kali nie insyaallah confirm dtg bersama ngan Rayyan..bz ker skrg?kak ecar tak cerita pun mcmana kak ecar leh kurus..huhuhuh

mumma said...

woww bestnyer,barney theme,gud luck k!comey2 cupcakes,pandai buat ;-) bday anak sy last year pun barney theme,tp we all buat simple dimple je ;-) dia suke sgt barney,next ingat minnie theme plak ;-)

Blog Widget by LinkWithin