Followers

ibuEiymann's GIVEAWAY

ibuEiymann's GIVEAWAY
uolls nak tak discount 15% evrytime sopeng kt tmpt2 neh..?? klu nak, click photo above hokeyy.. xde tarikh tutup.. harap maklum..

Tuesday, September 1, 2009

Duit Raya – MySuperKids Special Aidilfitri Giveaway

uolls nk dpt voucher minyak percuma x..?? apalagas..click sajork kt amoi pegang angpow kt bwh neh:


mysuperkids giveaway

weblog popular 1Malaysia

6 comments:

miela77 said...

Salam..wah makin ramai yg join.. hmm nak share info ttg H1N1

Meh kita cuba UK Antivirus Formula Bio-Herbal, formula yang dirumus oleh Dr. Wan Mahani Serologist PRSS dan Penyelidik Kimia Bertaraf Antarabangsa yang 100% suci dan asli…telah diujikaji sejak 1988 (27 tahun) dan menjalani lebih 5000 clinical trial..ia mampu mencegah dari H1N1..Botol kecil 5ml hanya RM20 termasuk pos dan Botol Besar 100ml hanya RM150 termasuk pos.. siap ada lab test no (Lab Testing No: QD2363-1 - Dijamin Suci)
Tolong hebahkan pada sesiapa… lebih baik mencegah dari mengubati..IJN baru amik 1000 botol minggu lepas dari Doc.... Saya pun dah try pada keluarga..membantu meredakan masalah pernafasan. Produk nie paling serasi dgn baby..boleh refer blog saya..dan ada testimoni..Kalau demam, selsema, sakit tekak, batuk.. dah g klinik tapi x hilang gak..boleh cuba..insyaallah dengan izin Allah S.W.T.
Kalau minat klik pada http://miela77.blogspot.com
atau email pertanyaan pada Miela.77@gmail.com

EJEN DIPERLUKAN SEGERA..KOMISYEN TINGGI

Ikan pekasam Tasik Raban RM30 (5 bungkus termasuk pos) .. order di Miela.77@gmail.com

CuTeMiUt78 said...

wah,... bagus gak ni..

Ayu said...

nk try test ar.. hehhe..

niza said...

ader la iras...bentuk muka tu kot...hehehe...nak try la gak...hihih...

qamar said...

Wah menarik..ni satu lagi cara nak dapat duit raya..(klik sini)

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

miela77:
kak..thnx fr yr info..

CuTeMiUt78:
meh lar joins b'jemaah..

Ayu:
cube try test..

niza:
uikss..mcm slh tempat jerk comment neh..tp, xperr..ku cube jwp.. thnx ats pujian muka weolls yg dikatakn seiras iteww.. ;-)

qamar:
thnx fr yr info..

Blog Widget by LinkWithin