Followers

ibuEiymann's GIVEAWAY

ibuEiymann's GIVEAWAY
uolls nak tak discount 15% evrytime sopeng kt tmpt2 neh..?? klu nak, click photo above hokeyy.. xde tarikh tutup.. harap maklum..

Thursday, August 13, 2009

Al Fatihah utk Ustaz Asri Rabbani

innalillahiwainnailahirojiun..
ku t'kezut bile my sis call bgtau yg Ustaz Asri Rabbani tlh kembali ke rahmatullah..hari ni..mengikut cerita kena serangan jantung & rebah di RTM.. umat islam kini kehilangan seorang yg slalu b'dakwah dlm lagunya..
Al Fatihah
p/s: my sis ngn staff tmpt keja dia pun t'kezut sbb Arwah baru shj bg ceramah kt tmpt keja dia last week

9 comments:

nasaoji said...

al-fatihah,...;(

nasaoji said...

al-fatihah,...;(

mamaadam said...

Al-fatihah.. semoga beliau dicucuri rahmat..

AdwanEncem said...

ya allah... ku pun baru dgr cite

Al fatihah...

sesungguhnya satu kerugian pada kita...

Hayatie said...

ku pun baru tahu daripada blog mu ni. AL-fatihah untuk beliau.

EIJAM'S FAMILY said...

i pun tau myfren yg atar sms..al fatihah to arwah...

Watie Aziz said...

tu lah yang ..aku pun terkujat smalam ..sedih & terus gi blog dia .. hu hu ...takperlah, aku rasa dia dah sampai syurga tuh...:)

mummYaeesh said...

alfatihah!

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

nasaoji: smoga rohnya dicucuri rahmat..

mamaadam: dan ditmptkn di kalangan org beriman.. ameen..

AdwanEncem: tularr..ku pun t'kezut gaks..

Hayatie: al fatihah gaks..

EIJAM'S FAMILY: i tau pun frm my sista..

Watie Aziz: org baik2 ni mmg Allah jemput cpt jer kan..

mummYaeesh: alfatihah..

Blog Widget by LinkWithin