Followers

ibuEiymann's GIVEAWAY

ibuEiymann's GIVEAWAY
uolls nak tak discount 15% evrytime sopeng kt tmpt2 neh..?? klu nak, click photo above hokeyy.. xde tarikh tutup.. harap maklum..

Sunday, April 19, 2009

Backdated-entry: Hepi 50th besday, mak!! (read: mom in law)

errm..rsnyer dh lame aku x berBLOGel..mklumlh bz ngn Eiymann's 2nd bsday bash.. alhamdulillah evrythg went well..wpun ujan rahmat turun time tue..so, sementara aku nk tnggu bulan jatuh ke ribagmbr2 frm our official photographer, aku nk mngisi blog ku yg dh bersawang nie dgn backdated entries yg x smpt aku hapload b4 dis

backdated entry yg pertama dimulakan dgn enrty bsday my MIL yg ke-50..sbg menantu mithali, aku dgn rs sng hati pun baking lar cupcakes smpena bsday mak terchentaa..kali nie ku buat chocolate cupcakes wif ganache frosting..nyum..nyum (silalah meleleh air liur)

smnjak dh terer buat cupcakes nie, aku dh says hye-hye-bye-bye kt any cakes house..aku tekad akn buat cupcakes sndiri tuk my son's bsday, hubby's bsday, family's bsday, frenz's bsday etc.. so, korunks apelagas..silalah order

besides cupcakes, aku juga hdhkn mak Bonia watch smpena hari lahirnye yg ke-50..doaku smoga mak dipnjgkn usia & murah rezeki..dilimpahi dgn kebahagian di samping anak2, menantu2 dan cucu2..smoga mak suke dgn pressie ku..ikhlas dr menantu mu yg godjes (korunks silalah muntah ijau hokeyy!)


cupcakes & Bonia watch for MIL on her 50th bsday..


hasil keja tgn menantu buat mak mertua


Eiymann tingin nk riba Alisha

yg nie laks lebihan cupcakes..ku design lar ikut suka-suki hatiku


3 comments:

mama | sarah | syimir said...

tahniah utk MIL e-car.."muda" lagi kan...husband e-car anak sulong kot ye...

leadleedeea said...

woohoo...akak ni mmg sorgs menantu yg baik n mithali serta gojes..hehehe..akak, sorry coz x dpt nak pegi birthday party eiymann..huhu sedih sgt x dpt pegi..Lead ada hal skit..n mesti lead jeles nengok gambo2 yg akan diupload nnti..huhu

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

mama sarah syimir: yerp..MIL ku muda lg..coz my hubby pun ank sulung.. bru jer 29 thn..hehe

lead: alahai lead..jgn dipuji lbh2..maw koyaks sluar k.e-caR nnt.. its ok..lum ade rezeki nk jmpe.. ble2 free nnt bgtau lar..kite dating samer2..

Blog Widget by LinkWithin